Tickless Human

39,50

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Tickless Human

TICKLESS Human Chemicali├źnvrije ultrasone tekenafweermiddel

Milieuvriendelijk, bevat geen chemicali├źn of geurstoffen.

TICKLESS Human is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens buitenactiviteiten zoals wandelen, tuinieren, jagen, wandelen of kamperen. Bevestig het apparaat eenvoudig aan je kleding en het houdt teken minimaal 6 maanden weg, zodat je hele gezin onbezorgd van de natuur kan genieten.

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, veilig te gebruiken voor iedereen.

Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mens of dier, maar teken storen en zo op afstand houden. Het werkbereik is ongeveer 2 meter. Het apparaat is in de eerste plaats bedoeld voor preventieve doeleinden.

De TICKLESS┬«-technologie is grondig getest en is bewezen effectief door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Itali├ź.

Vrij van chemicali├źn
2 meter bereik
Geen geuren en geuren
Veilig te gebruiken voor iedereen
Wetenschappelijk bewezen
Bescherming gedurende het hele seizoen
Preventieve oplossing
Hoe te gebruiken: Verwijder het lipje om het apparaat te activeren. Druk op de knop om het apparaat in of uit te schakelen: 4 korte groene flitsen geven aan dat het apparaat is ingeschakeld, terwijl een enkele lange rode flits aangeeft dat het apparaat is uitgeschakeld. Wanneer ingeschakeld, zal het lampje ongeveer elke 5 minuten een keer knipperen. Na 8 uur continu gebruik schakelt het apparaat automatisch uit en moet het weer worden ingeschakeld voordat het weer wordt gebruikt. Maak het apparaat stevig vast aan je kleding met de handige clip of met een koord er doorheen. Stop het apparaat niet in een zak of tas, omdat dit de uitgezonden ultrasone golven zal belemmeren. Bij normale temperaturen kan het apparaat teken minimaal 6 maanden op afstand houden.

In gebieden met veel tekenbevolking is 100% bescherming niet gegarandeerd.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

,

Andere suggesties…