Tickless Pet

28,80

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Tickless Pet

TICKLESS Pet – Makkelijk te gebruiken!

Chemicali├źnvrij, ultrasoon teken- en vlooienafweermiddel voor katten, honden en andere lieve harige dieren.

Milieuvriendelijk, bevat geen chemicali├źn of geurstoffen, volkomen veilig voor iedereen.

Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van uw kat of hond te bevestigen, kunnen parasieten tot ten minste 6 maanden na activering op afstand worden gehouden, zodat u en uw huisdier vrij kunnen genieten van de natuur.

Op basis van de laatste veldstudie kunnen we concluderen dat het apparaat 94% effici├źnt is tegen teken zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicali├źn! Als u de meest effectieve bescherming wilt bereiken in gebieden die zwaar besmet zijn met teken, gebruik dan TICKLESS samen met uw gebruikelijke tekenafweermiddel.

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig is om te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mens en huisdier, maar teken en vlooien storen en zo uit de buurt van uw huisdier houden. Het werkbereik is ongeveer 1,5 meter. Het apparaat is in de eerste plaats bedoeld voor preventieve doeleinden.

De TICKLESS┬«-technologie is grondig getest en is bewezen effectief door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Itali├ź.

94% effici├źntie tegen teken zonder gebruik te maken van chemicali├źn
Vrij van chemicali├źn
1,5 meter bereik
Geen geuren en geuren
Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
Wetenschappelijk bewezen
Bescherming gedurende het hele seizoen
Preventieve oplossing

Hoe te gebruiken: Om TICKLESS┬« te gaan gebruiken, wast u uw huisdier met een niet-chemische teken- en vlooienshampoo en verwijdert u eventuele achtergebleven parasieten. Plaats het apparaat op de halsband en verwijder het lipje om het apparaat te activeren. 4 groene flitsen geven aan dat het apparaat is ingeschakeld. U kunt de continue werking op elk moment verifi├źren door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED als reactie knippert. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten tot minimaal 6 maanden na activering op afstand houden. Om de doeltreffendheid ervan te waarborgen, moet het apparaat te allen tijde op het dier blijven zitten. Als je thuis de halsband van het dier afdoet, raden we aan om ons TICKLESS Home-apparaat te gebruiken.

De effectiviteit hangt af van de conditie van de vacht van het dier en het aantal aanwezige parasieten in het gebied. In gebieden met veel tekenbevolking is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij reeds besmette huisdieren. Blokkeer de uitgezonden ultrasone golven niet!

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

, , ,

Andere suggesties…