FOOTBIKE KOSTKA RAPTOR MAX DOG (G5)

1 199,00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

FOOTBIKE KOSTKA RAPTOR MAX DOG (G5)

Goede footbike voor het uitlaten van honden
Het model KOSTKA RAPTOR MAX DOG is echt een roofdier op de weg – en jij en je hond zullen het leuk vinden! Deze fiets voor volwassenen trotseert zelfs het slechtste terrein zo moeiteloos dat je er versteld van zult staan. Hij kan ook op sneeuw rijden.
Als je op zoek bent naar een terrein footbike met opblaasbare wielen of naar een goed model om te mushen, dan is deze perfect omdat hij een verlengd dek heeft en een lus voor het bevestigen van de hondenriem en de veer. De combinatie van de brede 4″ dikke banden en de wielnaaf Kostka HK 1532 DS met de 12 mm as (waardoor de hele constructie steviger wordt) stelt je in staat om onder alle omstandigheden te rijden – en het is ook perfect voor ruig bergafwaarts rijden! Vooral tijdens het downhillen zult u het perfecte effect van de hydraulische schijfremmen Shimano 615 waarderen – ze stoppen de footbike bijna ter plekke. De footbike KOSTKA RAPTOR MAX DOG heeft een verfijnd frame dat bestand is tegen elke vorm van botsing op elk soort terrein. U kunt er volledig op vertrouwen.
Of u nu alleen gaat rijden of samen met uw hond, u kunt er zeker van zijn dat u veel onvergetelijk plezier zult beleven.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 100 × 30 × 50 cm

Andere suggesties…