Tickless Active

53,15

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Tickless Active

TICKLESS Active – chemicaliënvrij, ultrasoon tekenafweermiddel voor alle leeftijden

TICKLESS Active is een combinatie van design en milieubewustzijn, de perfecte bescherming voor mensen met een actieve levensstijl.

Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen, veilig voor iedereen te gebruiken.

TICKLESS Active is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens buitenactiviteiten zoals hardlopen, wandelen, tuinieren, jagen, wandelen of kamperen. Het zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken verstoren en zo op afstand houden. (De uitgezonden ultrasone pulsen zijn niet waarneembaar voor mensen en huisdieren)

TICKLESS Active biedt langdurige bescherming voor het hele gezin dankzij de oplaadbare batterij. Bevestig het apparaat eenvoudig aan je schoenen en het houdt gevaarlijke teken op afstand.

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af. Het werkbereik is ongeveer 2,5 meter.

100% vrij van chemicaliën – veilig te gebruiken voor iedereen
Oplaadbaar – de langdurige bescherming is gegarandeerd
Supersterke sluiting – blijft stevig zitten
Nachtlichtfunctie – om ‘s nachts beter zichtbaar te zijn
Ultralicht – je merkt het niet eens
De TICKLESS®-technologie is grondig getest en is bewezen effectief door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Italië.

Hoe te gebruiken: Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt, laadt u het op tot het LED-lampje groen wordt. Het activeert ook het apparaat. U kunt het apparaat aan uw schoenveters of tas meenemen. Steek de siliconen band in het zijlipje van het apparaat. Doe de band en het apparaat op de veter of de riem van de tas en trek de band eronder door. Steek de siliconenband in het andere lipje aan de zijkant. Als TICKLESS® goed vastzit, blijft het stevig zitten. Belemmer de ultrasone golven niet door het roostergedeelte met uw kleding te bedekken! U kunt de werking op elk moment verifiëren door op de knop te drukken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

,

Andere suggesties…