PUUR Hypersex/Geslachtsdrift

19,95 incl. BTW

PUUR Geslachtsdrift

Bij hinderlijke geslachtsdrift van het mannelijke geslacht hond (reu), kat (kater) en konijn (rammelaar). Goed voor de prostaat. Geeft rust. Ook geschikt voor paarden.

Beschrijving

PUUR Geslachtsdrift

Dosering 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
Hond 5-10 druppels
Kat 3-5 druppels
Konijn 3-5 druppels

Paard 15 – 20 druppels

Goed schudden voor gebruik!

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Samenstelling extracten van hop (Humulus lupulus), mariadistel (Carduus marianus) en monnikspeper (Agnus
castus). Verdund extract van echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Extra informatie

Gewicht 0,120 kg
Afmetingen 3 × 3 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Hypersex/Geslachtsdrift” te beoordelen