PUUR Schijnzwanger/Pseudo Pregnancy

17,95 incl. BTW

PUUR Schijnzwanger/Pseudo Pregnancy

Bij wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de loopsheid/cyclus bij teef en konijn (voedster).

Beschrijving

PUUR Schijnzwanger/Pseudo Pregnancy

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, 3 x daags:

Hond    10 – 15 druppels
Kat         5 – 10 druppels

Konijn  3- 5 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Begin met de toediening van PUUR Schijnzwanger / Pseudopregnancy aan het einde van de loopsheid en zet het product in tot het tijdstip waarop de schijndracht normaliter over zou zijn gegaan. In gevallen van zeer hevige schijndracht kan het raadzaam zijn om al tijdens de loopsheid met de inzet van PUUR Schijnzwanger / Pseudopregnancy te beginnen. Wanneer PUUR Schijnzwanger / Pseudopregnancy wordt ingezet op het moment dat een teef tekenen van schijnzwangerschap vertoont, moet het middel na ongeveer 3 dagen tot een week aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan moet de dosis worden verhoogd tot maximaal de dubbele dosering. Bij het konijn wordt PUUR Schijnzwanger / Pseudopregnancy gegeven wanneer er klachten zijn.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Samenstelling extracten van echte salie (Salvia officinalis) en haver (Avena sativa). Verdund
extract van duivelsdrek (Asa foetida). Alcohol 29% v/v.

 

Extra informatie

Gewicht 0,122 kg
Afmetingen 3 × 3 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Schijnzwanger/Pseudo Pregnancy” te beoordelen