PUUR Glucosamine Extra voor hond en kat

(1 klantbeoordeling)

38,95 incl. BTW

PUUR Glucosamine Extra 

Voor een soepele en vrije beweging. Geeft extra verlichting en ontspanning vanwege toegevoegde kruiden.

Dieren die door ouderdom of na een trauma, groeispurt of door over- en/of verkeerde belasting te maken krijgen met minder soepele gewrichten kunnen baat hebben bij de bouwstof glucosamine. Glucosamine zorgt voor een gezonde aanmaak en opbouw van het gewrichtskraakbeen. Dat is samen met de aanwezigheid van voldoende gewrichtsvloeistof (synovia) een voorwaarde om soepel te kunnen bewegen en gemakkelijker na rust in beweging te komen.

Als een gewricht minder goed functioneert, leidt dat tot allerlei ongemakken. Niet alleen zie je dat terug in de bewegingsbeperkingen, maar ook zal je dier laten merken dat het zich niet fijn voelt en zal het bepaalde bewegingen gaan vermijden. Deze vermijding kan dan weer leiden tot meer ongemak en verkeerde belasting in andere gewrichten. Daarom is het zo belangrijk om de gewrichtsfunctie te verbeteren. Dat bereik je door een gedoseerde belasting van het gewricht, functionele beweging en te zorgen voor voldoende spieropbouw om dit mogelijk te maken. Met het juiste supplement wordt de conditie van het gewrichtskraakbeen ondersteund en kan het ongemak door de verstoorde gewrichtsfunctie worden verlicht. De opgetreden schade in een gewricht kan helaas nooit helemaal worden genezen, maar door de juiste behandeling kunnen degeneratieprocessen wel worden gestabiliseerd.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

PUUR Glucosamine Extra 

PUUR Glucosamine extra¬†bevat net als PUUR Glucosamine de bouwstoffen¬†Glucosamine¬†en¬†Chondro√Įtine¬†voor de opbouw en kwaliteit van gewrichtskraakbeen. Ook de aan deze producten toegevoegde mineralen¬†Magnesium, Koper en Mangaan dragen bij aan een goed functioneren van een gewricht. Glucosamine is een belangrijke bouwstof voor hyaluronan dat bijdraagt aan de kwaliteit van de gewrichtsvloeistof. Hierdoor verbetert de smering van de gewrichten en normaliseert de belasting op het gewrichtskraakbeen.¬†Methylsulfonylmethaan¬†(MSM) is een essenti√ęle voedingsstof voor de elasticiteit en opbouw van gewrichtskraakbeen, pezen en gewrichtskapsel.

Het verschil met de¬†PUUR Glucosamine¬†is dat bij¬†PUUR Glucosamine¬†extra¬†er kruiden zijn toegevoegd met¬†een verlichtende werking. Daarmee wordt het ongemak dat is ontstaan, beter door het dier verdragen en wordt het functioneel¬†gezonde bewegen van het gewricht ondersteund. Dus als er sprake is van veel ongemak is PUUR Glucosamine¬†extra¬†ge√Įndiceerd.

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm

1 beoordeling voor PUUR Glucosamine Extra voor hond en kat

  1. Mandy

    sinds ik Puur Glucosamine Compleet gebruik kan mijn oude herder van 14 nog gewoon mee doen met de jonge honden.
    Krijg vaak de vraag hoe komt hij zo soepel op die leeftijd.
    nou dankzij dit product ben er heel blij mee dat hij nog zo kan genieten op zijn oude dagje.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…