Scoop & Sift schep voor kattenbak

5,45 incl. BTW

Big Mouth Scoop blue

Met deze innovatieve schep voor kattenbakzand kunt een groot aantal hoopjes en klompjes verzamelen en deze door de erin verwerkte zeefgleuven, aan de zijkant en aan de onderkant, van het niet gebruikte zand scheiden.  Door het functionele design wordt bij het scheppen de stofontwikkeling aanzienlijk verminderd. De Big Mouth Scoop schep voor kattenbakzand ligt door de ergonomische handgreep bijzonder aangenaam in de hand.

1 op voorraad

Categorie├źn: , Tags: , ,

Beschrijving

Scoop & Sift voor kattebak 

Met deze innovatieve schep voor kattenbakzand kunt een groot aantal hoopjes en klompjes verzamelen en deze door de erin verwerkte zeefgleuven, aan de zijkant en aan de onderkant, van het niet gebruikte zand scheiden.  Door het functionele design wordt bij het scheppen de stofontwikkeling aanzienlijk verminderd. De Scoop & Sift  schep voor kattenbakzand ligt door de ergonomische handgreep bijzonder aangenaam in de hand.

Deze buitengewone schep voor kattenbakzand verhindert, dat kattenhoopjes over de rand van de schep vallen, wat bij scheppen met een gewone schep makkelijk gebeuren kan. Makkelijk en hygi├źnisch reinigen van het kattentoilet wordt zo mogelijk. Met de Scoop & Sift schep voor kattenbakzand maakt u het kattentoilet in een handomdraai schoon, omdat de klompjes worden verzameld en niet stuk voor stuk in de vuilnisemmer moeten worden gegooid.

Extra informatie

Gewicht 0,092 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scoop & Sift schep voor kattenbak” te beoordelen