Riverwood natvoer hond hypoallergeen

Vanaf: 4,20

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Riverwood natvoer hond monoproteïn/ hypoallergeen

Riverwood natvoer hond hypoallergeen zit vol vlees en is 100% natuurlijk. Iedere soort natvoeding bevat 1 unieke eiwitbron waardoor het hypoallergeen is. Dit maakt het dus zeer geschikt voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. Daarbij heeft het een vleespercentage van wel 70%. Dit draagt bij aan een goede verteerbaarheid.

Heeft jouw hond een slechte eetlust, dan kan goed natvoer de oplossing bieden natvoeding wordt namelijk door honden vaak als zeer smakelijk ervaren. Dit komt doordat natvoer een sterkere geur heeft dan brokken, waardoor honden met een slechte eetlust natte voeding vaak lekkerder vinden dan brokken. Daarnaast is natvoeding voor honden prima te combineren met brokken. Bovendien kan blikvoeding jouw hond een verscheidenheid aan nieuwe smaken en voedzame ingredi├źnten bieden.

Riverwood natvoer draagt bij aan de hydratatie van jouw hond. Het vochtgehalte van ligt tussen de 60 en 84%. Natvoer kan daarom helpen om jouw hond gehydrateerd te houden, omdat het vochtgehalte veel hoger ligt dan dat van droogvoeding. Het verhogen van de wateropname van jouw hond helpt om belangrijke organen, zoals de nieren en de urinewegen minder te belasten.

Daarnaast zijn dieren met urinewegproblemen gebaat bij extra vochtopname. Bij deze dieren is het extra belangrijk dat ze voldoende vocht opnemen, omdat dit kans op blaasgruis, blaasstenen en blaasontsteking kan verkleinen.

Tot slot kan onze natvoeding het kauwen gemakkelijker maken voor een hond met gebitsproblemen. Met name bij oudere honden zien we dit probleem vaker. Het kan daarom helpen natvoer te geven of te mengen met brokken. Wanneer je ziet dat je hond moeite heeft met het eten van brokken kan het toevoegen van een blikje natvoer een goede oplossing zijn. Om het eten van droogvoer, eventueel in combinatie met natvoer, nog makkelijker te maken kun je ervoor kiezen om de brokken eerst even te weken in water voordat je het aan een senior hond geeft.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Smaak

Everzwijn, Geit, Hert, Kalf, Kalkoen, Lam, Paard

Andere suggesties…