Aanbieding!

TRE PONTI Primo Reflecterend hondentuig

Vanaf: 44,55 Vanaf: 37,65

TRE PONTI Primo Reflecterend

TRE PONTI PRIMO TUIG VOOR HONDEN VAN 10 T/M 60 KG   Geschikt voor medium en grotere rassen

Allround hondentuig, geschikt voor middelgrote en grote honden. Watervast, sterk, hypoallergeen materiaal. Zeer comfortabel draagbaar en eenvoudig om en af te doen.

Het Tre Ponti Primo tuig is een echt allround hondentuig. Het is uitstekend geschikt om mee te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te sporten.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

TRE PONTI Primo Reflecterend

TRE PONTI PRIMO TUIG VOOR HONDEN VAN 10 T/M 60 KG   Geschikt voor medium en grotere rassen

Het Tre Ponti Primo tuig is een echt allround hondentuig. Het is uitstekend geschikt om mee te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te sporten. Het model en de pasvorm is geschikt voor veel hondenrassen. De flexibel ‘meelopende’ ring aan de paniekgreep loopt soepel mee met elke wending die de hond maakt. Hierdoor behoudt u in elke situatie perfecte grip en controle over uw hond.

Maten en afstelling
De Primo tuigen zijn leverbaar in 4 maten; M, L, XL en XXL. De afstelling dient vrij strak te zijn. Als leidraad geven wij aan, dat de buiksingel minstens een tot twee centimeter vrij van de oksels moeten zitten. Wanneer het tuig om zit, dan mag het tuig bij zijdelings bewegen mee kantelen met de ruimte die het vel toelaat en dus niet vrij over de vacht heen en weer schuiven. Pas wanneer de ruimte van het vel het niet meer toelaat mag het over de vacht glijden. Stel dus nooit uw tuig te los af, dit is absoluut niet prettig voor de hond en zal een averechts effect hebben op het wandelplezier van uw hond! Uiteraard dient u voldoende ruimte te houden, zodat de borstkas kan uitzetten bij activiteit van de hond. De Primo tuigen geven de hond veel bewegingsvrijheid, zonder enige blokkades bij de schouders. Het tuig is zo ontworpen, dat wanneer de hond relaxed staat of meeloopt, de hond beloond wordt met een voorband die extra ruimte geeft. Zodra de hond echter de lijn spant, dan sluit de band weer keurig aan.

 

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm
Maat

, , ,

Kleur

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TRE PONTI Primo Reflecterend hondentuig” te beoordelen

Andere suggesties…