Profine Kattenvoeding graan-arm & tarweglutenvrij

Vanaf: 17,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Profine Kattenvoeding graan-arm & tarweglutenvrij


Profine Kattenvoeding graan-arm & tarweglutenvrij is voeding die afgestemd is op de behoeften van jouw kat. Door het brede aanbod in kattenbrokken is er voor elke kat
een speciale brok gecreëerd.

Profine kattenvoeding is niet alleen overheerlijke voeding, maar bevordert ook de gezondheid en de conditie van jouw kat in verschillende levensfases!

Omdat jij als katteneigenaar het erg belangrijk vindt dat jouw kat de beste voeding krijgt, bieden wij een divers assortiment aan in kattenvoeding. Het aanbod bestaat onder andere uit speciale dieetvoeding voor katten met overgewicht, katten met een lange- en halflange vacht, katten met een verhoogd risico op vorming van haarballen en nog meer.

De Profine formules bevatten veilige, natuurlijke ingrediënten en bieden de garantie van een evenwichtige voeding voor jouw kat. De unieke combinatie van vlees en groenten zorgt voor een gezonde spijsvertering, voldoende energie, en uitstekende conditie, terwijl het toegevoegde marine complex (garnalen en zalm olie) zorgt voor een evenwichtige verhouding tussen omega-3 en omega-6-vetzuren voor een gezonde huid en een mooie vacht. Kruiden extracten van venkel, basilicum en salie in combinatie met zeealgen en prebiotica ondersteunen de spijsvertering en zorgen voor een gezonde darmflora, die op zijn beurt helpt om de immuniteit te versterken. De Profine producten laten jouw kat genieten van het beste uit de natuur zonder het risico van bijwerkingen, voedselallergieën, en / of intoleranties.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
soort

Adult Lamb & Rice, Derma Adult Salmon & Rice, Light Turkey, Chicken & Rice, Original Adult Chicken & Rice, Sterilised Chicken & Rice