Thule Allax

Thule Allax

Ontworpen om bescherming te bieden aan zowel honden als mensen

De veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke hondenbench voor auto’s

Categorieën: ,

Beschrijving

Thule Allax

Ontworpen om bescherming te bieden aan zowel honden als mensen

De veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke hondenbench voor auto’s

De Thule Allax transportbench voor honden is de perfecte keuze voor een veilige en comfortabele autorit met uw viervoeter. Ontworpen voor de praktijk, onderworpen aan grondige botsproeven en voorzien van een innovatieve kreukelzone die superieure bescherming biedt voor zowel de passagiers als uw hond. De gasgedempte deur gaat zachtjes open en dicht en de box heeft een ingebouwde vergrendeling voor extra veiligheid.

Past perfect

De transportbench voor honden is verkrijgbaar in tien verschillende maten, allemaal met afgeronde hoeken, in de juiste maat voor zowel uw auto als uw hond. En de diepte van de transportbox voor honden kan worden versteld zodat de bench perfect past in de achterbak. De spanbanden zorgen ervoor dat de box veilig op zijn plaats blijft tijdens het rijden. Uitstekend ontworpen en gemaakt. Van deze hoogwaardige transportbench voor honden hoort u geen lawaai of gerammel.

Leef een actief leven met uw hond

De Thule Allax biedt geavanceerde bescherming en comfort voor zowel korte trips als lange ritten. Door de superieure veiligheidsvoorzieningen, het gebruiksgemak en het comfort is er geen betere manier om uw hond veilig mee te nemen dan met deze betrouwbare transportbench voor honden van Thule.

Tot het uiterste getest

Onze rigoureuze interne testactiviteiten in het Thule Test Center™ in Hillerstorp, Zweden waarborgen dat onze producten bestand zijn tegen de moeilijkste omstandigheden. Onze hondenbenches zijn immers gemaakt om het reizen veiliger te maken voor zowel de mensen als hun viervoeters