Verzending

Na het plaatsen van je bestelling kan je je bestelling komen ophalen in onze winkel: Heirbaan 127, 2070 Burcht of Beersebaan 71, 2275 Gierle.
Zodra we je betaling ontvangen hebben leggen we je bestelling klaar en kan je het komen ophalen tijdens onze openingsuren.

Bij vragen kan je Peter contacteren op het nummer +32(0)499/24.12.10 of via info@sportypets.be.

VERZENDKOSTEN

Voor het verzenden van pakketten werken wij samen met bPost .

Voor bestellingen in België  betaal je €7,90 afhankelijk van het gewicht.
Voor internationale bestellingen betaal je €10,60 afhankelijk van het gewicht.

LEVERTERMIJN

Sporty Pets werkt voor de levering van de pakketten samen met Bpost  In België ontvang je jouw pakket in principe binnen drie werkdagen na ontvangst van je betaling. In Nederland is dit binnen vijf werkdagen na ontvangst betaling.

OPVOLGEN VAN DE BESTELLING

Op elk ogenblik kan je jouw bestelling opvolgen. Op het e-mailadres dat je ingevuld hebt tijdens het bestelproces ontvang je bevestigingen van betaling en verzending. Als je je aanmeldt op “Persoonlijk overzicht” op de webshop kan je ook de status van je bestelling opvolgen.

PROBLEMEN NA LEVERING

Alle artikelen zijn stevig verpakt om hen een optimale bescherming tijdens het transport te verzekeren.Als je bij de levering toch merkt dat er iets gebroken is, stuur dan binnen de 24 uur een mail met de omschrijving van het probleem en een duidelijke foto van de breuk.