Beaphar Mite Blocker Combi spray 500ml

19,45 incl. BTW

Beaphar Mite Blocker Combi spray 500ml

Mite Blocker Combi werd speciaal ontwikkeld voor voli├Ęrevogels en hoenderachtigen zoals sierkippen, fazanten en kwartels en hun omgeving. Deze spray op basis van Dimethicon immobiliseert bloedluizen, mijten, luizen, vlooien, teken en andere parasieten. Mite Blocker Combi heeft een onmiddellijke werking en beschermt je dier en zijn omgeving.

De specifieke formule van dit product respecteert het dier:

  • bevat geen chemische insecticiden
  • bevat geen pesticiden
  • verrijkt met alo├ź vera

Dimethicon immobiliseert de gewrichten van parasieten op mechanische wijze door contact met het product. dit werkt in alle levensstadia van de parasieten: eitjes, larven en volwassenen stadia. Mite Blocker van Beaphar is het ideale alternatief voor insecticiden. Het kan gebruikt worden in voli├Ęres en kippenhokken, kooien en ook op vogels en hoenderachtigen zelf.

 

Beschrijving

Beaphar Mite Blocker Combi spray 500ml

Gebruiksaanwijzing: Dit product kan zowel op het dier als in zijn omgeving gebruikt worden en kan om de 5 dagen herhaald worden.

Op het dier: Goed schudden voor gebruik. Bespuit het verendek tegen de veerrichting in, van op een afstand van 10cm tot de veren lichtjes vochtig zijn.

Omgeving: Goed schudden voor gebruik. Haal de dieren, de drink-en voederbakjes uit de kooi en maak grondig schoon. Vernevel daarna de Mite Blocker Combi op de zitstokken, de bodem en alle hoeken en spleten waar parasieten zich kunnen schuilhouden. Breng een tweede laag aan. Na de behandeling kunnen de dieren en de drink-en voederbakjes onmiddellijk terug geplaats worden.

 

Extra informatie

Gewicht 0,500 kg
Afmetingen 30 × 20 × 10 cm