Suitical Dry Cooling Vest

Vanaf: 95,50

Suitical Dry Cooling Vest

 • Aanbevolen door dierenartsen
 • Veilig koelsysteem voor honden
 • Het vest is 100% DROOG
 • Gereed binnen 1 minuut
 • Niet gelimiteerd tot één plek in vergelijking tot een koelmat
 • Directe koeling tot wel 3 dagen
 • Hervulbaar tot wel 800 keer
 • Wasmachine wasbaar
 • Verkrijgbaar in 5 maten en 1 kleur

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Suitical Dry Cooling Vest

Voorkom oververhitting! Houd jouw hond KOEL met dit comfortabele en gemakkelijk (her)vulbare DRY® Cooling Vest. Het vest wordt geactiveerd door het te vullen met vers water, waarna direct de koeling start gedurende 1-3 dagen. Door het gepatenteerde systeem wordt het vest niet nat of vochtig tijdens gebruik. Het koeleffect ontstaat door verdamping en is hoofdzakelijk afhankelijk van de vochtigheid en luchtstroom buiten het vest. Dus… voorkom oververhitting van jouw hond! Tijdens en na een wandeling (in de zon) of simpelweg wanneer koeling nodig is. “Houd jouw hond KOEL en droog, hiermee voorkom je oververhitting”

VULDOP OM HET VEST TE VULLEN MET WATER

De DRY® koeltechnologie vereist slechts een kleine hoeveelheid water. Het water in het vest verdampt door het membraan, waardoor de technologie zorgt voor de koeling. Afhankelijk van de luchtvochtigheid en temperatuur blijft het water gedurende 1 tot 3 dagen in het vest en biedt het koeling tot 15 °C / 59 °F onder de omgevingstemperatuur. Vul het vest eenvoudig met water en de koeling begint onmiddellijk. Geen gels of chemicaliën vereist en het wordt afgeraden om het vest extra te koelen. Tot 800 keer te vullen!

OPTIMALE KOELING VAN DE GEHELE ROMP

Koeling is het meest effectief op de borst en buik, omdat het haar/de vacht op deze plaats meestal het kortst is. Het DRY Cooling Vest® zorgt voor veilige koeling op de rug, nek, borst en buik. De hoeveelheid koeling is adaptief op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor onderkoeling zeer onwaarschijnlijk is (houd altijd toezicht op uw hond).

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

De elastische banden zijn verstelbaar, waardoor nagenoeg ieder ras het koelvest past. Door de gespen kan het vest snel geopend en gesloten worden. Extra geleidingslussen zijn aan de zijkant bevestigd om het vest op één plaats vast te zetten.

COMFORTABLE EN VERSTELBARE PASVORM

Stretchmateriaal bij de schouders en nek zorgen voor optimaal comfort. Dit zorgt voor volledige vrijheid tijdens het dragen van het vest. Waar je ook bent.

PROFESSIONELE KOELTECHNOLOGIE

 1. Vul het vest met water;
 2. Warme buitenlucht verdampt het water;
 3. Door verdamping ontstaat koeling;
 4. Oppervlak van het vest koelt af;
 5. Door het membraan wordt koeling afgegeven op het lichaam van uw hond.

Voor de maat:  lengte, nek-staartaanzet          Borstomvang

S: 35-50cm/55-70cm

M: 50-60cm/60-80cm

L: 60-85cm/65-85cm

XL: 70-90cm/75-95cm

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 30 × 15 cm
Maat

, , ,

Andere suggesties…