Puur Pollen, Geef stuifmeel, gras- en boompollen minder kans!

19,95 incl. BTW

Puur Pollen, Geef stuifmeel, gras- en boompollen minder kans!

Maak je dier weerbaar tegen pollen

Zodra buiten de temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt, vliegen de eerste pollen – het stuifmeel van bomen en planten – al snel weer volop door de lucht. Voor de meeste mensen en dieren geen probleem. Maar bij sommigen reageert het immuunsysteem te heftig op de prikkels met de bekende verschijnselen tot gevolg: waterige ogen en neus, benauwdheid, luidruchtige geluiden en kriebels aan de huid en vacht.

Zie je deze verschijnselen elk voorjaar terugkomen bij je hond, kat of paard dan wordt het hoog tijd je dier weerbaar te maken in het pollenseizoen. Dat doe je door het lichaam eerst schoon te maken met een drainage of detoxkuur, zodat het immuunsysteem optimaal kan functioneren. Een andere belangrijke stap is om het immuunsysteem van je dier met een desensibilisatiekuur minder te laten reageren op  pollen. Begin hier al tijdig mee, zodat het immuunsysteem goed voorbereid is op het pollenseizoen.

Beschrijving

Puur Pollen, Geef stuifmeel, gras- en boompollen minder kans!

Dosering
De optimale dosering is de eerste week 1 x daags:
Paard 15 – 20 druppels    Hond 10 – 15 druppels    Kat 5 druppels     20 druppels is circa 1 ml. (1 ml = 20 druppels)

Vervolgens 1 week om de dag een dosering, daarna afbouwen naar 1 x per 3 à 5 dagen een dosis gedurende het pollenseizoen.

Op het etiket staat gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen. Beide adviesdoseringen zijn juist, kijk goed hoe het dier reageert en wat het nodig heeft.

Goed schudden voor gebruik

Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 30 × 20 × 10 cm

Andere suggesties…