PUUR Gastri 100ml

28,95 incl. BTW

PUUR Gastri

Bij overmatige gasvorming, een verminderde eetlust of wanneer de darmfunctie uit evenwicht is. Voor een goede maagfunctie en ter stimulering van de darmwerking. PUUR Gastri ondersteunt ook bij een vol en opgeblazen gevoel, wekt de eetlust op en bij honden die (overmatig) gras eten.

Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

PUUR Gastri

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard 20 – 30 druppels

Hond 5 – 10 druppels

Kat 5 – 10 druppels

Duur van de behandeling

Wanneer een dier zich niet lekker voelt kan PUUR Gastri in de aangegeven dosis 1x per uur worden gegeven. Maximaal 6x herhalen.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen  tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurige ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Samenstelling verdunde extracten van: absintalsem, kalmoes, rozemarijn en vleeskleurige passiebloem.
Alcohol 35% v/v.

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 4 × 4 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Gastri 100ml” te beoordelen