Ruffwear Swamp Cooler Cooling Dog Harness

94,90

Swamp Coller Harness
Swamp Cooler Harness

Ruffwear Swamp Cooler Cooling Dog Harness

Het Swamp Cooler Harness is een alles-in-één koeloplossing voor honden die op ontdekkingstocht gaan in warme omstandigheden. Dit harnas integreert onze Swamp Cooler™-technologie voor verdampingskoeling met Ruffwear’s betrouwbare multifunctionele body-harnasplatform. Ruffwear’s kenmerkende sterke lijnverbindingspunten, hoge verstelbaarheid, snelle handgreep en gemakkelijk aan/uit-functies zijn verhoogd met koelvermogen door het hele achterpaneel en ondersteunend borst-/buikpaneel.

Beschrijving

Ruffwear Swamp Cooler Cooling Dog Harness

HOE HOUD JE JE HOND DEZE ZOMER KOEL?

Hittegolven en zinderende zomerdagen komen eraan. En met onze Swamp Cooler™-collectie kunnen jij en je hond ja zeggen tegen meer buiten gaan deze zomer in plaats van binnen te blijven.

Ruffwear-koeluitrusting is ontworpen om hoge temperaturen te beheersen met behulp van verdampingskoeling. Het enige wat u hoeft te doen is de koeluitrusting nat te maken, en verdampingskoeling zorgt voor de rest. En als het droogt terwijl je weg bent, maak je het gewoon opnieuw nat met een waterfles of een snelle duik in een beekje om op te laden.

HOE WERKT VERDAMPINGSKOELING IN ONZE KOELENDE HONDUITRUSTING?
Wanneer u uit een meer stapt, kunt u een koel gevoel opmerken wanneer uw huid voor het eerst de lucht raakt. Dat is verdampingskoeling.

Omdat honden niet hetzelfde zweten als mensen, maakt onze koeluitrusting gebruik van onze drielaagse Swamp Cooler™ Tech-constructie om water te absorberen en verdamping te vergemakkelijken. Het is die verdamping die helpt om de oppervlaktetemperatuur van uw hond te koelen.

Maten: XXS(33-43cm), XS(43-56cm), S(56-69cm), M(69-81cm), L/XL(81-107cm)  Meet rond het breedste deel van de ribbenkast

Kleuren: Graphite Grey, Heliotrope Purple, Sage Green

Niet alle kleuren/maten zijn voorradig in de winkel. Levertijd +/- 2 weken

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

, , , ,

Kleur

, ,

Andere suggesties…