PUUR Tranquil supplement hond/kat

22,95 incl. BTW

PUUR Tranquil supplement hond/kat

Soms kan een natuurlijk rustgevend middel helpen een hond door bepaalde perioden heen te komen. Het kan het dier net wat steviger maken waardoor hij zijn omgeving beter aan kan.

De rustgevende werking van PUUR Tranquil ondersteunt en is handig om al eerder in te zetten tijdens de voorbereiding en training van de hond in het leren omgaan met onprettige situaties. Het is goed om te weten dat dit supplement een natuurlijke rustgever is die niet suf maakt.

 

Beschrijving

PUUR Tranquil supplement hond/kat

De unieke samenstelling met de combinatie van ondergenoemde kruiden, aminozuren, mineralen en vitamines ligt aan de basis van de rustgevende werking van PUUR Tranquil.

Kruiden

Angelica sinensis (Chinese Engelwortel) heeft een balansherstellend effect op de emotionele stemmingswisselingen en helpt bij een zenuwachtig gevoel. Crataegus oxyacantha (tweestijlige meidoorn) heeft een gunstige invloed op het hartritme. Ginkgo biloba (Japanse notenboom) houdt de kleine bloedvaatjes (hoofd) in goede conditie en is goed voor het geheugen en de concentratie. Humulus lupulus (Hop) heeft een normaliserende invloed op vegetatieve reacties die kunnen optreden. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en beschermt het de maag. Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) ondersteunt bij geestelijke druk en inspanning en heeft een opbeurende werking voor lichaam en geest.

Aminozuren en mineralen

Het aminozuur L-Tryptofaan bevordert het serotonineniveau in de hersenen en heeft hierdoor een belangrijke invloed op het behouden van een goede geestelijke balans en het slaappatroon. Het mineraal Magnesium heeft een ontspannende invloed op lichaam en geest. Het mineraal Zinkondersteunt de geestelijke alertheid.

Vitaminen

In PUUR Tranquil zitten verschillende B-vitamines. Inositol is een vitamine B-3 verbinding die na opname in het lichaam zijn werking doet: het staat Niacine geleidelijk af in het bloed.  Vitamine B3 Niacine is een bouwstof van co-enzymen die essentieel is voor de energiestofwisseling. Hierdoor heeft het een positieve werking bij vermoeidheid en stemmingswisselingen. Vitamine B3 is daarnaast belangrijk voor het normaal functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel. Vitamine B6 versterkt de werking van Magnesium en L-Tryptofaan.

 

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 10 × 6 × 9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PUUR Tranquil supplement hond/kat” te beoordelen

Andere suggesties…