FitPAWS Peanut Yellow 40cm

75,99 incl. BTW

Beschrijving

FitPAWS Peanut Yellow 40cm

De FitPAWS Pinda is ontwikkeld voor het trainen van de kernspieren van een hond. Het gebruikte pvc-materiaal is van professionele kwaliteit en is voorzien van goede grip en bestand tegen schade door hondennagels. De Pinda kan worden gebruikt voor zowel het versterken van de kernspieren als voor rehabilitatie en therapeutische doeleinden. De unieke pindavorm beperkt de bewegingen van de bal tot voor – en achterwaartse ofwel zijwaartse bewegingen. Peanut 40 cm is met  noppen. Incl. pomp.

De uitdaging kan aangepast worden door de bal minder hard op te pompen. De Pinda is gemakkelijk op te pompen met behulp van de bijgevoegde handpomp. Wij raden aan om de hond een veiligheidsharnas te laten dragen, waaraan u hem kunt vasthouden terwijl de hond aan het trainen is. Lees alle veiligheids – en instructievoorschriften voordat u het FitPAWS-product in gebruik neemt.

Bevat FitPAWS Pinda, opblaaspomp en doos voor verkoop.

Het nieuwe TRAX ? oppervlak voorkomt uitglijden en zorgt voor neuro sensorische stimulatie. Nu met het Burst-Resistant Design voor een veilige balans tijdens conditie trainingen en revalidatie oefeningen. Een FitPAWS? training met uw hond op de Peanut verbeterd de relatie tussen u en uw hond, uw hond krijgt meer vertrouwen in en focus op u. Uw hond krijgt sterkere spieren en soepele gewrichten, daardoor worden prestaties tijdens agility wedstrijden en shows verbeterd en zal de hond minder snel blessures oplopen. De oefeningen van FitPAWS? zijn geschikt voor alle rassen en leeftijden.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 100 × 50 × 40 cm

Andere suggesties…