FOOTBIKE KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6)

1 299,00 incl. BTW

Kostka Mushing Racer Pro

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

FOOTBIKE KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6)

Het is geen geheim dat veel honden letterlijk verslaafd zijn aan lichamelijke activiteit. Ze zijn het gelukkigst als ze veel tijd kunnen besteden aan rondrennen en andere dingen doen. Dus hoe kan dit worden gecombineerd met een hondenbezitter die verslaafd is aan footbiking? Het antwoord is mushing! U kunt er zeker van zijn dat de nieuwe KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) footbike zowel u als uw hondenvriend een adrenalinestoot in de bloedbaan zal geven. We ondersteunen zowel de liefde van mensen als honden voor lichaamsbeweging.
We zijn al lang bezig met het maken van footbikes met geveerde voorvorken die zijn uitgerust met een riem voor een hond. Het nieuwe model KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) heeft de rijervaring op het terrein echter naar een geheel nieuw niveau getild. We hebben dit model uitgerust met een 27,5” voorwiel en een 24” achterwiel, omdat grote wielen sneller draaien en beter overweg kunnen met oneffen terrein. Obstakels waar voorheen voorzichtig en langzaam overheen moest worden gereden, kunnen nu op volle snelheid worden genomen. Kies gewoon de optimale spanning in de Schwalbe Smart Sam terreinbanden, afhankelijk van de aard van het rijoppervlak en ze zullen u belonen met uitstekende tractie in synergie met een lage rolweerstand. De Shimano Deore hydraulische schijfremmen zorgen voor veilig remmen en stoppen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ze brengen je letterlijk tot stilstand op droge, modderige of zelfs natte oppervlakken.
De luchtvoorvork met 100 mm veerweg is uitgerust met een lockout op het stuur – dit betekent dat je geen kostbare energie verliest door rebounds. De vork is gemonteerd in een semi-geïntegreerde balhoofdset die de stijfheid van het gehele voorvork/footbikeframe aanzienlijk verhoogt en tevens zorgt voor een nauwkeuriger stuurgedrag. De stijfheid van het frame van de zesde generatie is ook merkbaar toegenomen. Het dekoppervlak heeft een nieuw centraal profiel gekregen, terwijl de CNC-gefreesde hielstop niet alleen zeer functioneel is, maar ook een designelement op elke footbike.
De controle over de machine ligt volledig in jouw handen dankzij het 720 mm brede, iets te grote stuur dat is voorzien van rubberen handgrepen met veiligheidskragen om te voorkomen dat ze spontaan gaan draaien. De grepen zijn gemakkelijk vast te houden, zelfs met handschoenen aan. De korte stuurpen verhoogt de algehele stijfheid van de besturing en draagt bij aan de precisie ervan. Uiteraard is een in de hoofdbuis onder het stuur geïntegreerde hondenriemhouder standaard op de KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) footbike. De footbike wordt geleverd met een eenvoudig te verwijderen loodadapter van verenstaal, plus een vergrendelbare riem. Het lood voldoet aan de normen die zijn voorgeschreven door internationale verenigingen. Dit betekent dat u en uw hond naar een mushing-race kunnen gaan zodra u uw nieuwe machine heeft uitgepakt.
We wensen je veel rijplezier! En als je dan ook een of twee medailles krijgt, is dat de grootste erkenning van ons werk.

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Afmetingen 110 × 90 × 25 cm